lördag, januari 14, 2012

i nationens intresse

Älskar visserligen att ha rätt. Men tycker också om att bli överraskad.

Drasuten och undertecknad bestämde sig för att ta med rövarna och gå på bio. Eftersom en annan befinner sig i minoritet fick Hamilton flest röster.

Jag trodde nog att den skulle suga, men att den skulle suga SÅ hårt var jag inte beredd på.

Filmmakarna har tagit fasta på arbetsförmedlingens reklam att se kraften i personen och anställt en fotograf med Parkinsson. Kanske inte helt lyckat. Det var skakigt och ofokuserat och det funkar så där bra med en senil hjärna som undertecknads.

Att visa Persbrant i närbild i stort sett hela tiden var inte heller en hit. Möjligen om man är ett väldigt stort fan eller pluggar till make-up artist, så kan man se något värde i dessa förstorade näsborrar och ögonbryn.

Att klipparen sedan led av svår klippmani gjorde inte saker och ting lättare.

Dessutom led filmen av lite väl synliga blipps-n-blunders. Det kunde varit svårt att hålla sig för skratt men det var så erbarmligt att det bara blev en djup suck. I en scen i början skjuter de terrorister. Väldigt skickliga prickskyttar som träffade huvuden till höger och vänster. En blev träffad och när han föll ramlade hans turban av och flög åt ett annat håll. Problemet är att blodladdningen satt i turbanen vilket fick till följd att terrorister föll åt sidan till synes helt oskadd. Turbanen i sin tur blödde som en stucken gris på sin lilla flygtur.

Nä, har sagt det förut och säger det igen. Svensk film, närmare bestämt, svensk actionfilm SUGER!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: