torsdag, mars 15, 2012

Thailand i bilder

Fk kaos var nog den enda av oss som lyckades sova på nervägen. Vi hade extra benytrymme som tur var. 10 timmar ner och 12 timmar hem
Hotellet hade en något annorlunda inredningsdetalj. Ett fönster mellan sovrum och toalett. Eftersom vi är en social familj så tog vi det med ro. Vi kunde fortsätta prata även om någon behövde uppsöka toaletten.
Vädret var lite mulet första dagarna, men solen tog ändå och det var varmt och skönt. Sista dagarna var det mer blå himmel än moln. Vattnet underbart, lite för mycket vågor för fr kaos smak men det funkade ändå.
Trots skyddsfaktor 30, moln och kläder brände undertecknad rygg och axlar. Men skam den som ger sig... i vattnet ska jag vara
En dag dristade vi oss till att hyra vattenskoter. Efter en liten miss i beräkningen hamnade vi alla i vattnet och eftersom undertecknad satt längst bak och inte hade något att hålla i utan fick klamra sig fast med knäna blev det en färd till sjukhuset.
Knät var stukat och roliga tabletter hämtades ut och de gjorde susen, resten av semestern fortsatte i samma anda som tidigare.
Kan bara konstatera att i Thailand gör man på sitt eget sätt.
Poolen på eftermiddagarna till fr kaos stora lycka. Hon brås på sin mor och är mer under vattnet än över.
Mitt emot hotellet låg ett av stans många massageställen och vi unnade oss lite massage. Fr kaos fick naglarna fixade och lite massage.
Undertecknad och Drasuten passade på och testa fiskspa... förstår inte riktigt meningen med att ha fiskar som suger en på fötterna. Det kändes bara rätt underligt, men det var kul ändå.
Grön fanta är gott... i Thailand i alla fall
En kväll spelade vi minigolf med tema Dinosaurier. Roligt och uppskattat om än väldigt varmt
Dagen efter ovädersdagen var havet lite upprört och kastade in både det ena och det andra på stranden.
Jag hittade Nemo
Solen sken, vattnet var turkost och varmt, vågorna rogivande, sanden varm och vi hade det bra
men allting har ett slut och natten till onsdagen var det så vår tur att packa och åka hem till Sverige igen. Klockan är 4.30 Thailand tid och vi har många timmar framför oss.

Inga kommentarer: