Till ingen nytta alls.
De kanske ser ut som köttbullar. Men de smakar... för att uttrycka mig snällt mindre gott.
Ska jag vara ärlig och använda det språk jag brukar, så kan jag konstatera att de smakar FÖR JÄVLIGT.
Av 3,2 kg köttfärs blev resultatet 1 kg knappt ätbara, 1/2 kg i soporna direkt (de höll inte ens ihop i stekpannan utan det blev en färssörja) och 1 kg icke ätbara men stora.
De på bilden tillhör kategorin ätbara.
Det stora problemet är koncistensen. Sen hjälper det inte att smaken mer påminner om förvällt ströbröd än mammas köttbullar.
Vem har sagt att det är något fel på köpesköttbullar. Inte jag!
Published with Blogger-droid v1.7.4
2 kommentarer:
För att fåköttbullarna goda, och hålla ihop, blandar man brödsmulorna, ägg, lök, kryddor och mjölk (eller annan vätska) en halvtimme innan man lägger i köttfärsen. Då hinner brödsmulorna fyllas med vätskan och det, tillsammans med ägget/n, gör att bullarna håller ihop vid stekningen och blir saftiga och mumsiga.
e ju precis så jag gör... å inte katten hjälper det
Drasuten gav några av den halvt godkänt. Några fick räven (läs skatorna) slaska i sig och den tallriken är tom.
Skicka en kommentar