onsdag, september 30, 2009

Bloggsfären

Har under några dagar verkligen scannat av bloggar, gått in på de så kallade toppbloggarna skrivna av flickebarn som fan knappt är torra bakom öronen.

Kissie, Dessie, Blondinbella och en massa andra underligheter.

Min fråga är hur i helvete är det med våra ungdomar i dag???

Om detta är det som är det Bästa generation fuck-it all kan komma med. Som tjänar grova pengar (vet inte hur sant eller hur mycket) på att skriva om sin vardag.

Då blir man blir ju fan mörkrädd. Språket är ju inte ens internetförkortningar längre utan en massa konstiga uttryck som jag antar att man måste vara under 20 för att riktigt förstå. Det handlar om att äta så lite som möjligt, köpa så mycket kläder som man bara kan och dessutom fota dessa och lägga ut i bloggen (antagligen för att ge affären lite publicitet och därmed få skit gratis) Om vuxna människor som sitter på företag tycker att hej här har vi en bra bloggerska att sponsra för hon skriver om oss, så undrar jag även vad det är för fel på oss sk vuxna???

Det är ju brutalt vidrigt! Man blir ju helt jävla trött i huvudet efter att ha läst två sidor.

De struntar i skolan, sminkar sig så de ser ut som häxor, äter minimalt med mat (dvs ett äpple varannan dag) och klär sig på ett mer eller mindre bedrövligt sätt. De ser ju för fan alla likadana ut! Är det det som är grejen?!

Burr, nä jag håller mig till de bloggar som har en text man orkar läsa, som faktiskt trots att det kanske handlar om blöjor eller makaroner på golvet, stressiga dagar med chefen/mannen eller vad som helst så länge texten är rolig och engagerande.

Säger bara. SKÄMMES!!! till alla de vuxna marknadsförare som tycker att det är okej att deras produkter syns på bloggar skrivna av skolkande, mobbande, anorixiaförespråkande egotrippade blondiner.

Är detta våra barns förebilder?! Då förstår jag att så många älskar Anna Anka och hennes grodor. Shit hon måste ju te sig som värsta gurun för dessa totalförvirrade stackare.



"Hon hade alldeles för mycket rouge och alldeles för lite kläder på sig i går.
Det är alltid ett tecken på desperation hos en kvinna."
Oscar Wilde

Inga kommentarer: