onsdag, september 30, 2009

stjärnsmäll

Det blir inga dagisbilder i år.

Det har fadern bestämt.

Skälet är att fr kaos ståtar med ett stort plåster i pannan.

De tog egentligen korten för en månad sedan men då blev fr kaos så rädd för molnen och av att det regnade så det blev inget kort utan bara gruppfoto, de avtalade med fotografen att hon när hon återvände för att fota småbarnsgrupperna även skulle ta ett kort på fr kaos. Men så ska de nu inte bli för fadern vill inte ha foto på en unge med plåster.

Undertecknad hoppas han fattade att jag vill ha foto.

Förra årets foto ville fadern inte heller ha, eftersom fk kaos då hade ätit blåbär precis innan fotograferingen och därför var blå på läppar och tänder. Kaos älskar dessa kort. Det gör undertecknad också. Det är ju så hon är. Vår älskade lilla kaos. Hon gör inte som man ska utan som hon vill. Varför inte bara älska det.

Men fadern tycker bäst om barn som sitter stilla i ett hörn och inte gör något väsen av sig. Han tycker bäst om de ungar som inte gör som han gör utan som gör som han säger.

Förstår inte hur många år det ska behöva ta innan mannen förstår att allas vår lilla fröken kaos inte är en prisessa som sitter still i ett hörn och pysslar. Hon är en krigarprinsessa som dödar drakar, räddar prinsar och kör racerbil, å om man gör det får man ju ta att kläderna är trasiga, tänderna blåa och det sitter plåster både här och där.

(kan meddela att undertecknad kommer att ta kort ändå, gjorde det med blåbärskorten och kommer även ha plåsterkort)



"Ingenting är så likt oskulden som hänsynslösheten"
Oscar Wilde

2 kommentarer:

fjortisensmorsa sa...

Klart det ska synas att man lever(rövare;-)Vill man ha en porslinsdocka så finns de att köpa, härligt när ungarna har lite fart och spring i benen!! (Nu, när mina busar blivit större, är det de där "ostylade" bilderna som är roligast och väcker minnen!)

Undertecknad sa...

Ja exakt min åsikt.

hon kommer bli fotograferad helt klart.

Hon älskar sina blåbärskort, på det här sättet blir det ju inte bara ett vanligt kort utan har ju en liten historia bakom.