torsdag, februari 02, 2012

kattskrället

Sedan i somras har "The Ittie Bittie" kissekatt ståtat med en fläskläpp. Vi trodde hon fått styk av någon av områdets andra katter. Men det blir inte bättre, så undertecknad tog katten i filten och hälsade på tant veterinär. Utan biopsi svårt att säga exakt vad det är men med ett litet skrapprov kom det upp en möjlig bov.

Proteinallergi. Kan kan tänka. Så The ittie bittie katt är satt på sträng special diet. Vilket gör att hon totalvägrar att äta. Bra så...

Drasuten hävdar att hon kommer äta när hon är tillräckligt hungrig. Undertecknad undrar vem dom kommer ge sig först? Vi eller The ittie bittie katt.

Imorse försökte hon få den som i hennes ögon definitivt befinner dig under henne i rangordning, nämligen fr kaos, att dela med sig av frukostmackan.


Fr kaos var inte riktigt med på noterna och i sann sjuårsanda angav hon den "svältande" tiggaren som fick kalla handen av tillskyndande riddare. Drasuten slängde helt sonika ut kattskrället.

Nu ligger hon i mellanrövarens rum och tjurar. Som sagt, jag undrar vem som kommer ge sig först. Tvåbeningarna eller fyrbeningen?!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: