söndag, augusti 09, 2009

GAAAAAAHHHHHH

det är en sån dag...

trots att tillvaron med fr kaos är allt annat än friktionsfri så suger det när det blir tomt. Vet att känslan kommer gå över till i morgon så det är rätt okej ändå.

Men just nu suger det så jävla hårt så väggklättring är nära förestående. Skulle lämna fr kaos i faderns, tillika undertecknads gamla, hem och det har det senaste året fungerat rätt bra. Var ju till och med där och firade 4års dagen utan större mankeman. Men i dag blev det direktfärd ner i diket.

Att se huset som jag varit med och byggt, gått igenom så jävla mkt skit för att få på plats. Att se alla blommor jag planterat för att få till trädgården och att se den stora altanen som var det sista jag var med och planera och se på medan fadern byggde. Allt tog direkt i själen och bitterheten vällde upp som en lavaström ur jordens brinnande innanmäte. Det gjorde ont. Fruktansvärt ont och jag bet i hop kinderna så hårt på vägen hem att jag fick ta till domkraften för att få isär dem.

Att se den nya gå och plocka med blommorna som jag planterat, se seglet de satt upp över altanen, de nya utemöblerna, poolen som stod NEDGRÄVD (trodde knappt mina ögon) i gräsmattan gjorde att allt jag fått försaka för att få skiten på plats poppade ut ur garderoben och som dansande skelett och skallra med benpiporna.

En liten lycklig familj, fadern, storasyster, fr kaos och den nya gick trivsamt runt och bara var. Så som jag drömde att det skulle bli när helvetet var över. Helvetet med att bygga allt. Lugnet i skogen, fåglarna som kvittrade och björkarnas sus som övervakar allt. FAN!!!!!!!!!
"Bakom glädje och skratt kan döljas ett rått, hårt och känslolöst temperament.
Men bakom sorgen finns ingenting annat än sorg."
Oscar Wilde

2 kommentarer:

LupaVarg sa...

Älskade! Det är bittert och rent ut sagt förjävligt. Jag känner med dig. *puss*

elin sa...

jag skulle nog ha hyrt en bobcart och grävt upp de fagra blomstren... i bara farten strök gräsmattan o poolen med...