lördag, november 19, 2011

jahap ja

I tisdags opererades Drasuten för brusten blindtarm. Sen dess har mina dagar sett på ett ungefär likadana. Sover länge, åker till sjukhuset och sitter där tills han går och lägger sig. Då åker jag hem, nannar kudde, tar sovmorgon och sen börjar vi om från början.

Det var ju tyvärr inte bara att plocka ut det lilla bihanget för att han skulle bli frisk.

Nä självklart ska det strula. Först fick han en kraftig allergisk reaktion mot antibiotikan. Alltså blev han inte bättre. Nya medikament sattes in och de gör honom kraftigt illamående, men han kämpar sig igenom det.

Det går långsamt åt rätt håll men det är väldigt jobbigt att se någon man älskar ha så ont.

Eftersom det är så otroligt mycket lättare att vara på plats sitter undertecknad vid hans säng. Första dagarna läste jag medan han sov. Igår blev det högläsning och en liten promenad. Han orkar inte med så mycket men som den viking han är biter han ihop och försöker vara tuffare än han är. Undertecknad får ta rollen av hans dåliga svaga sida och tvinga honom att be om hjälp.

Karlar är lite lustiga på så sätt. Ofta blir de ju nästintill döende när de drabbas av någon sjukdom av lättare slag. Men så fort det faktiskt är riktigt allvarligt då blir de HE-men och ska minsann inte ha smärtstillande eller annat.

Drasuten kommer definitivt få tillbringa helgen och början av nästa vecka på sjukan, sen hoppas jag av många skäl att han får komma hem.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: